求学快递网 成人高考
发布资讯
您当前的位置:首页 > 成人高考 > 2019年成考高起点《英语》模拟试题及答案(十一)

2019年成考高起点《英语》模拟试题及答案(十一)

上传时间: 2019-01-11 13:45:19 来源:用户上传
浏览量:1056 评论数:0 举报
导读: 最新试题考后首发,并赠送最详细的答案解析,请广大考生密切关注求学考场公众号,或登录求学考场(http://ks.studyems.com/)免费做题。

  Part I. Grammar and Vocabulary (15 points)

  Directions: There are 15 sentences, each with a blank. Under each sentence, there are four choices marked A, B, C and D. Read the sentence and the choices carefully and then choose the one that best completes the sentence.

  1. A: Would you please do me a favor?

  B: .

  A. It doesn’t matter B. With pleasure

  C. Not at all D. Go ahead, please.

  2. Not until the game had begun at the sports ground.

  A. had he arrived B. would he have arrived

  C. did he arrive D. should he have arrived

  3. I have no on me. Can I pay by credit card?

  A. cash B. account C. coin D. amount

  4. John is determined to carry out the important experiment, happens, he will not change his plan.

  A. However B. Whatever C. What D. Wherever

  5. The Chinese, like most of the Asians, rice.

  A. live with B. live in C. live on D. live for

  6. A: Please remember me to your parents.

  B:

  A. They remember seeing you once B. Thanks a lot, I will

  C. I am afraid they have poor memories D. Take your time, please.

  7. If only he told us the truth in the first place, things wouldn’t have gone so wrong.

  A. had B. has C. would have D. should have

  8. A large number of people in Africa was estimated to have no to health service.

  A. access B. way C. advance D. pass

  9. Alice is sunburned because she on the beach all afternoon.

  A. lay B. is lying C. has lain D. has been lying

  10. a fire, hotel guests are asked to remain calm.

  A. As a result of B. By reason of C. In the time of D. In the event of

  11. Because you were ill last week, you’ll have to ______ the final examination.

  A. make up for B. catch up with C. make sure of D. get away from

  12. Leave the chicken in the oven until to a light brown color.

  A. being cooked B. cooking C. cooked D. having cooked

  13. Few pleasures can equal of a cool drink on a hot day.

  A. such B. it C. this D. that

  14. My work in that company was primarily with customer services.

  A. regarded B. bothered C. concerned D. consulted

  15. Although I’ve heard your story once, I have no objection it again.

  A. to hear B. to hearing C. to having heard D. to have heard

  Part II. Cloze (30 points)

  Directions: There are 20 blanks in the following passage. For each blank there are four choices marked A, B, C and D. Read the passage carefully and choose the one that fits right into the passage.

  Around twenty years ago I was living in York. 16 I had a lot of experience and a Master’s degree in medical science, I could not find a 17 job.

  I was 18 a school bus to make ends meet and 19 with a friend of mine, for I could not afford to rent a flat alone. I had 20 several job interviews, bus I did not 21 any job. “Why has my life become so 22 ?” I thought painfully.

  One day as I pulled the bus over to 23 a little girl, she handed me an earring found on the seat next to her, 24 I should keep it 25 somebody claimed it. The earring was painted black and said “BE HAPPY”.

  At first I got angry-how could one be happy in my situation? Then all of a sudden, it 26 me--I had been giving all of my 27 to what was going wrong with my 28 rather than what was right! I decided then and there to make a 29 of fifty things I was happy with. Later, I decided to 30 more things to the list. That night there was a phone call for 31 from a lady who was a director at a large 32 . She asked me if I would 33 a one-day lecture on stress management to 200 medical workers. I said yes.

  My 34 there went very well, and before long I got a well-paid job. To this day I know that it was because I changed my way of 35 that I completely changed my life.

  16. A. As B. Though C. If D. When

  17. A. demanding B. difficult C. satisfying D. specific

  18. A. driving B. repairing C. taking D. designing

  19. A. to live B. have lived C. lived D. living

  20. A. prepared for B. attended C. asked for D. held

  21. A. lose B. like C. leave D. get

  22. A. hard B. busy C. normal D. simple

  23. A. wave at B. drop off C. call on D. look for

  24. A. ordering B. promising C. saying D. showing

  25. A. in case B. or else C. as if D. now that

  26. A. hurt B. hit C. caught D. moved

  27. A. feelings B. attention C. strength D. interests

  28. A. opinions B. education C. experiences D. life

  29. A. list B. book C. check D. copy

  30. A. connect B. turn C. keep D. add

  31. A. her B. him C. me D. them

  32. A. hospital B. factory C. restaurant D. hotel

  33. A. listen to B. review C. give D. talk about

  34. A. plan B. choice C. day D. tour

  35. A. operation B. speaking C. employment D. thinking

  Part III. Reading Comprehension ( 50 points )

  Section One: There are three passages in this part. Each passage is followed by a number of questions for comprehension. For each question there are four choices marked A, B, C and D. Choose the one that fits best according to the information given in the passage you have just read.

  Passage One

  The Maya were an intelligent, culturally rich people whose achievements were many. They had farms, beautiful palaces, and cities with many buildings. The Mayan people knew a lot about nature and the world around them. This knowledge helped them to live a better life than most people of that time, because they could use it to make their lives more comfortable and rewarding. Knowledge about tools and farming, for instance, made their work easier and more productive.

  The Maya believed in many gods, including rain gods, sun gods, and corn gods. The people built large temples to honor the Mayan gods. Skillful workers built cities around these temples. It was difficult for them to construct these cities, because they had no horses to carry the heavy stone they used to build with. Workers had to carry all of the building materials themselves. Today, many of these ancient Mayan cities and temples are still standing.

  Although the cities that the Maya built were beautiful, and the people worked hard to build them, very few of the people lived in them. Usually, only the priests lived in the cities.

  The other people lived in small villages in the forests. Their houses were much simpler than the elaborate structures in the cities. They lived in small huts with no windows. The walls were made of poles covered with dried mud, and the roof was made of grass or leaves. Most Maya lived a simple life close to nature.

  Around the year 900, the Maya left their villages and beautiful cities, never to return. No one knows why this happened. They may have died from an infectious disease. They may have left because the soil could no longer grow crops. Archaeologists are still trying to find the mystery.

  36. From Paragraph 1 we can learn that the Maya .

  A. had rich culture

  B. lived a very happy life

  C. had little knowledge about nature

  D. were the most intelligent people in Mexico.

  37. What does “This knowledge” refer to in Line 3, Paragraph 1?

  A. Knowledge about tools.

  B. Knowledge about farming.

  C. Knowledge about rain gods, sun gods and corn gods.

  D. Knowledge about nature and the world around them.

  38. Most of the Mayan people lived in .

  A. beautiful cities

  B. elaborate buildings

  C. small villages in the forests

  D. small huts with big windows

  39. What does the author say about the reason why the Maya left their hometown?

  A. It is still unknown to us.

  B. There was an infectious disease.

  C. The Maya wanted to build new cities.

  D. The soil could no longer grow crops.

  40. Which of the following statements is TRUE about the Mayan history and culture?

  A. The priests created most of the Mayan culture.

  B. The Maya used horses to help build their cities.

  C. The Maya built large temples to worship gods.

  D. Archaeologists have worked out the mystery of the Maya.

  Passage Two

  Letter 1

  I want you to know you have an exceptional employee, Jane Doe, in your support division. Her calm, patient manner was a great help to me when my frustration was at an all-time high. Her knowledge of the software and her remarkable problem-solving abilities are rare indeed. If the quality of a firm’s employees is an indication of future success, then Doe Corporation has a very bright future.

  Letter 2

  I am writing to thank you for the training seminar you arranged, and to especially thank you for sending Mr. Doe to be our primary instructor. He did his homework well, and was more aware of our needs than any of our previous instructors. We appreciate the time he took to study samples of our work in advance so his comments were immediately applicable. We would welcome his instruction again. Please convey our thanks to Mr. Doe.

  Letter 3

  As manager of our computer department, I commend your employee, John Doe, for the prompt and courteous service he gave us last week. He determined our cable needs and produced a fair written estimate very quickly. Once he started the work, he stayed on location until he had installed all additional computers. You can be certain that we shall ask for him personally to serve our future needs.

  Letter4

  I wish to commend your receptionist, Jane Doe, for the way she handled our problem yesterday. She was friendly and helpful as she made half a dozen telephone calls on my behalf, not giving up until she had traced the missing shipment. Such professionalism is rare nowadays. Ms. Doe is an asset to your organization and is part of the reason I look forward to doing business with you again in the future.

  41. The Doe Corporation in Letter 1 is most likely .

  A. a travel agency

  B. an inquiry company

  C. a computer company

  D. a kitchenware department

  42. From the second letter we know that Mr. Doe .

  A. was an excellent student

  B. offered practical comments

  C. organized the training program

  D. knew students less than previous instructors

  43. Which writer of the letters runs a computer department?

  A. The writer of Letter 1

  B. The writer of Letter 2

  C. The writer of Letter 3

  D. The writer of Letter 4

  44. What did Jane Doe do for the writer in Letter 4?

  A. Booked ship tickets.

  B. Arranged his business

  C. Called his cooperators.

  D. Found the missing goods.

  45. We may infer that the four letters above are .

  A. letters of praise

  B. letters of complaint

  C. letters of application

  D. letters of recommendation

  Passage Three

  One of the greatest mysteries in biology---how the monarch butterfly (帝王蝶) travels thousands of kilometers on its yearly migration ---has just been solved.

  Monarch butterflies use the sun to set their body clocks and make their journeys, according to US scientists. No other butterfly in the world migrates like the orange and black monarchs of North America. They cannot live for long periods in cold weather. Each autumn, thousands travel up to 3,000 km to spend the winter in the mountains of Mexico.

  It usually takes the butterflies two months to reach Mexico. After staying five months, they head back up north in the spring. But not one butterfly finishes the whole round-trip. They lay eggs along the way and die.

  Three generations of butterflies will live and die during the spring journey alone. The fourth and final generation of the year is born in early autumn and will reach the north. But it hardly gets to rest before starting the long journey south to Mexico.

  The most amazing thing about these butterflies is that they return to the very same tree in Mexico that their great-great-grandparents used the winter before. Past studies have shown that the insects use the sun as a compass to show them the way. But experts are unsure how the butterflies change their direction as the sun moves in the sky.

  This new study now shows that the insects use a “circadian (生理节奏的)” clock in their bodies as part of their sun compass. In laboratory tests, monarch butterflies were found to fly in the right direction under normal daylight hours. But those flying in 24-hour light headed straight towards the sun. That is, they no longer had any sense of time.

  Scientist Steven Reppert, who led the research, said: “We have shown the need for the circadian clock for monarch butterfly migration. When the clock is interrupted, monarchs are unable to fly towards Mexico.”

  46. This passage is mainly about .

  A. the importance of migration for monarch butterflies

  B. the guidance of the sun in monarch butterflies’ navigation

  C. how long monarch butterflies can travel to spend the winter

  D. how monarch butterflies use their body clock as part of their sun compass

  47. Which of the following statements is TRUE about monarch butterflies?

  A. Their color is orange and black.

  B. In spring they fly south to Mexico.

  C. Only a few of them can finish the round trip.

  D. Each autumn they fly north to North America.

  48. The most surprising finding about the butterflies is that _____.

  A. they use the sun as a compass

  B. not one butterfly finishes the whole-round trip

  C, it takes as long as two months for the butterflies to fly to Mexico

  D, they can find the same tree in Mexico that their ancestors used the winter before

  49. What can we learn from the passage about past studies and the new discovery?

  A. The new discovery throws light on an old mystery.

  B. The new study discovers the use of the sun as a compass.

  C. Past studies discovered the new function of a body clock.

  D. Past studies showed how the butterflies could change direction.

  50. What was found about monarch butterflies in the laboratory?

  A. They lost their sense of time easily.

  B. The sun was not important in their migration.

  C. Their body clocks were interrupted by the sun.

  D. Those flying in 24-hour light lost their sense of time.

  Section Two: Read the following passage and choose the most suitable sentence from A-G for each blank. There are two extra sentences which you do not need.

  Passage Four

  A. There are textbooks, notebooks and test papers.

  B. Instead, they use palm-sized, or specially designed computers.

  C. They can look up information on any subject they’re studying from math to social science.

  D. No notebooks, no textbooks, no test papers.

  E. But, with all this technology, there will be no risk that the machines will break down.

  F. As a result, with all this technology, there will be no risk that the machines will break down.

  G. The teacher records the grades on the network for everyone to see and then copies them into his or her own electronic grade book.

  Imagine a classroom missing the one thing that’s long been considered a necessary part to reading and writing: paper. 51 And there are no pencils or pens, which, after all, always seem to run out of ink at the critical moment.A “paperless classroom” is what more and more schools are trying to achieve. Students don’t do any handwriting in this class. 52 The teacher downloads texts from Internet libraries and sends them to every student’s personal computer.Having computers also means that students can search the Web. 53And exams can go online too. At a high school in Tennessee, students take tests on their owncomputers. 54A paperless classroom is a big step towards reducing the waste of paper. Stephanie Sorrell, a school teacher in Kentucky, said she used to give about 900 pieces of paper each week to the students. “Think about the money and trees we could save with the computers,” she said.55 So, in case of a power failure or technical problems, paper textbooks are still widely available for these hi-tech students.

  第II卷

  注意事项:

  1.用黑色墨水的钢笔或签字笔将答案写在答题卡上。

  2.本卷共11小题,共55分。

  Part IV. English-Chinese Translation (15 points)

  Directions: Read the following passage and then translate the five underlined sentences into Chinese.

  A superstar usually is someone who has become famous in sports, or popular music, someone like the singer Michael Jackson.

  One of the famous sports superstars in the United States was boxer Muhammad Ali. (56)As a young man, Ali won a gold medal in the Olympics a boxer. Then he became the heavyweight-boxing champion of the world. (57)Before long, he was known as one of the greatest boxers in sports history. Once Ali said when he was a champion he was more famous than the president of the United States or the head of any other country in the world.

  (58)The word “super” means extremely good, and of course, a star is a person who is famous and successful. So people use “superstar” to describe the top people in sports, films and music. (59)But like the stars in the sky, a superstar disappears as time goes by. Many people, for example, know little about Ali or Jackson these days. (60)Superstars are loved by millions of people today, but often forgotten tomorrow.

  Part V. Chinese-English Translation (15 points)

  Directions: Translate the following sentences into English with the help of the English word or phrases provided.

  61. 一楼电子阅览室向全校师生开放。(available)

  62. 学生既要努力学习,又要追求自己的兴趣。(as well as)

  63. 如果出现什么问题,你可以拨打我们的免费热线。(go wrong)

  64. 有些人认为考试分数不该是学生学习成绩的维一标准。(criterion)

  62. 近年来,一些城市地铁的运营使人们出行更加便利了。(enable…to)

  参考答案:

  Part I. Grammar and Vocabulary (15 points)

  1. B 2. C 3. A 4. B 5. C

  6. B 7. A 8. A 9. D 10. D

  11. A 12.C 13. D 14. C 15.B

  PartⅡ.Cloze Test (30 point)

  16. B 17. C 18.A 19. D 20. B

  21. D 22. A 23. B 24. C 25.A

  26. B 27. B 28. D 29. A 30. D

  31. C 32. A 33. C 34. C 35. D

  Part III. Reading Comprehension (50 points)

  36. A 37. D 38. C 39. A 40. C

  41. C 42. B 43. C 44. D 45. A

  46. D 47. A 48. D 49.A 50. D

  51. D 52. B 53. C 54. G 55. E

  Part IV. English-Chinese Translation(15points)

  56. 年轻时,他作为拳击手夺得奥运会金牌。

  57. 不久,阿里成为运动史上最伟大的拳击手之一。

  58. “超级”这个词是极好的意思,当然, 明星指功成名就的人。

  59. 但是,就像天空中的星星,超级明星会随着时间的流逝而消失。

  60. 今天, 超级明星受到了千百万人的喜爱,但是往往明天就会被遗忘。

  评分标准:(1)每小题3分;(2)译文正确无误的给满分;(3)部分单词或词组理解错误的酌情减分。

  Part V. Chinese-English Translation(15 points)

  61. The electronic reading room on the first floor is available for all the teachers and students in the school.

  62. Students should pursue their own interests, as well as work hard on their studies.

  63. If anything goes wrong, you can call our hotline free of charge.

  64. Some people believe that examination scores should not serve as the only criterion for a student’s academic performance.

  65. In recent years, the operation of subways in some cities has enabled people to get around more conveniently.

  评分标准:(1)每小题3分;(2)译文正确无误的给满分;(3)未用所给词组或所给词组使用错误减1分;(4)语法、拼写及词性错误酌情减分

  Part VI.Writing (25 points)

  One possible version:

  In the past few years, Q-zones have become more and more popular among Chinese people, especially young people. The number of Q-zones has reached 100 millions so far in China. It is a great pleasure to decorate Q-zones with beautiful photos and touching background music.

  Q-zone is in fashion out of the following two reasons. First,Q-zone services are basically free of charge and no one could reject a free lunch. Second, Q-zones provide a free and convenient place for netizens to communicate with each other.

  However, Q-zones may inevitably have some problems. First, your personal information in your Q-zone may be lost. Second, potential violators may steal your password with Trojans and fraud your online friends. As Q-zones have become a convenient and necessary place for communication in today’s China, I hope the departments concerned will take effective measures to guarantee the security and purity of Q-zones.


赞(14 不喜欢(0 收藏
免责声明 : 本站为免费网络服务提供商,为注册用户提供免费信息存储空间服务,网站所有信息均为用户自行发布并由用户承担相应法律责任,本站不对用户发布的信息进行修改及审核,不对发布信息的真实性及合法性负责,如涉及侵权或者信息违法的请你及时与本站联系进行删除以保障你的合法权益。详情可阅读本站免责声明

相关推荐:

发表评论 用户评价仅供其表达个人意见,与本站无关

还可以输入235个字

最热评论

new 最新评论

大家都在看
>
  • 2019年长沙理工大学成考招生简章

    03-18 去看看
  • 成人高考招生有哪几种层次?

    03-02 去看看
  • 2019成考高起点史地综合考试历史简答题...

    02-25 去看看
  • 2019年成人高考时政辅导资料:2018...

    03-08 去看看
  • 2019年阳江高考加分资格拟45人

    03-05 去看看
  • 2019年成考教育理论基础试题及答案(六...

    03-01 去看看
  • 2019年成人高考专升本语文预习试题及解...

    03-02 去看看
  • 2019年成考教育理论基础试题及答案(七...

    03-01 去看看
  • 2019年成考专升本大学语文考试现代文阅...

    03-04 去看看
  • 2019年北京成人高考网上报名填报志愿时...

    03-11 去看看
  • 2019年成人高考专升本语文综合练习及答...

    03-15 去看看
  • 2019年南中医药大学成考招生简章

    03-11 去看看
  • 2019年成人高考专升本医学综合预习试题...

    03-18 去看看
  • 2019年成考教育理论基础试题及答案(八...

    03-01 去看看
  • 2019年成考专升本生态学基础精选练习及...

    03-02 去看看

建议反馈表

非常感谢您给我们提出的问题或建议,我们会尽快处理! ×

反馈类型:

问题描述:

您的联系方式:

客服电话:020-2986-0669

×
投诉举报
选择举报类型
×
投诉举报
填写并确认举报信息
为了确保问题能及时得到处理,请务必保证您提交的信息真实有效、清晰完整

*举报理由:

*举报描述:

截图证明:

×
投诉举报
填写并确认举报信息
为了确保问题能及时得到处理,请务必保证您提交的信息真实有效、清晰完整

*举报描述:

*原文链接:

联系方式:

截图证明:

×
投诉举报

当您发现本站有涉及个人的侵权内容时,建议您先尝试与当事人沟通解决问题。 如果您无法联系到当事人,您可通过此渠道提交举报诉求。

根据求学快递网侵权举报规范,您需要向我们提交您的个人信息,其中包括身份证明。如您确认已准备齐全,可点击下方按钮进入诉求提交页。

如果您举报的仅仅是辱骂等不友善内容,无需提交证明资料,可返回上一步点击【包含有害内容>辱骂、歧视、挑衅和诽谤等不友善信息】直接举报。
×
投诉举报

当您发现本站有涉及企业的侵权内容时,建议您先尝试与当事人沟通解决问题。 如果您无法联系到当事人,您可通过此渠道提交举报诉求。

根据求学快递网侵权举报规范,您需要向我们提交您企业和个人的证明材料。如您确认已准备齐全,可点击下方按钮进入诉求提交页。

如果您举报的仅仅是辱骂等不友善内容,无需提交证明资料,可返回上一步点击【包含有害内容>辱骂、歧视、挑衅和诽谤等不友善信息】直接举报。
×
投诉举报
填写并确认举报信息
为了确保问题能及时得到处理,请务必保证您提交的信息真实有效、清晰完整

*举报理由:

举报描述:

截图证明: