求学快递网 成人高考
发布资讯
您当前的位置:首页 > 成人高考 > 2019年成考高起点《英语》模拟试题及答案(十)

2019年成考高起点《英语》模拟试题及答案(十)

上传时间: 2019-01-11 13:41:54 来源:用户上传
浏览量:835 评论数:0 举报
导读: 最新试题考后首发,并赠送最详细的答案解析,请广大考生密切关注求学考场公众号,或登录求学考场(http://ks.studyems.com/)免费做题。

  Part I. Grammar and Vocabulary (15 points)

  Directions: There are 15 sentences, each with a blank. Under each sentence, there are four choices marked A, B, C and D. Read the sentences and the choices carefully and then choose the one that best completes the sentence.

  1. A: Do you mind if I keep pets in this building?

  B:_____.

  A.I’d rather you didn’t, actually. B. Of course not, it is not allowed here.

  C.Yes! I love pets. D. No, you can’t.

  2. The students_____busily when Miss Brown went to get the book she_____in the office.

  A.are writing, has left B.had written,had left

  C.wrote,left D.were writing,had left

  3. Many people often complain of the rapid_____of modern life.

  A.speed B.rate C.pace D.growth

  4. You should use_____and natural language when you write a personal letter.

  A.formal B.plain C. magic D.political

  5. To get the job started,_____I need is your permission.

  A.all that B.only what C.only that D.all what

  6. Saffron returned to New York to_____her acting career after four years of modeling.

  A.follow B.carry C.chase D.pursue

  7. Not until recent years_____a popular means of communication.

  A.e-mail become B.e-mail has become

  C.did e-mail become D.will e-mail become

  8. A:I’m going to see the film tonight. Will you come with me?

  B:_____. When and where shall we meet?

  A.I wish I could B. Sounds like fun

  C.I’m busy today D.I won’t be able to go with you

  9. The patient’s progress was very encouraging as he could_____get out of bed without help.

  A.nearly B.hardly C.merely D.barely

  10. I_____rather solve the problem myself than seek the help of other people.

  A.should B.shall C.would D.will

  11. He should_____be allowed to get up until he has completely recovered from his illness.

  A.in case B.in no case C.in that case D.in any case

  12. Caroline could do_____but leave athough she would have liked to stay and continue talking with him.

  A.something B.anything C.everything D.nothing

  13. _____for the fact that she broke her leg, she might have passed the exam.

  A.Had it not been for B.Hadn’t it been

  C.Was it not D.Were it not

  14. She will have to find somewhere else to work, for she can’t_____this loud noise any longer.

  A.come up with B.keep up with C.catch up with D.put up with

  15. I appreciate_____to help me, but I am sure that I can manage it myself.

  A.that you come B.you to come C.your coming D.how you come

  Part II. Cloze Test (30 points)

  Directions: There are 20 blanks in the following passage. For each blank there are four choices marked A, B, C and D. Read the passage’ carefully and choose the one that fits right into the passage.

  American cities are similar to other cities around the world. In every country, cities 16 the values of the culture. Cities 17 the very best aspect of a society opportunities for education, employment and entertainment. They also contain the very 18 parts of a society, violent crime, racial conflict and poverty.

  American cities are 19 , just as American society. After world War II, the population of most large American cities 20 . However, the population in many Sun belt cities increased. Los Angeles and Houston are cities 21 population increased. These population shifts 22

  the city reflect the changing values of American society. During this time, in the late 1940s and early 1950s. city residents became wealthier, more 23 . They had more children They needed more 24 . They moved out of their apartments in the city to buy their own homes. They bought houses in the 25 , areas near a city where people live. These are areas without many offices or factories. During the1950s the American " 26 " was to have a house on the outskirts.

  Now things are changing. The children of the people who 27 the cities in the 1950s are now adults. They, unlike their 28 ,want to live in the cities. Some start to 29 to cities in the Sun belt. Cities are 30 and the population is increasing in such 31 as Texas, Florida and California. 32 are moving to more established cities of the Northeast and Midwest, such as Boston, Baltimore and Chicago. Many young professionals, doctors, lawyers and executives are moving back into the city. They prefer the city to the suburbs 33 their jobs are there. In the city, they are afraid of the fuel 34 . What’s more, they 35 the excitement and opportunities which the city offers. A new class is moving into the cities---a wealthier, more mobile class.

  16. A. reflect B. copy C. protect D. recall

  17. A. control B. conclude C. consist D. contain

  18. A. brightest B. hardest C. worst D. nicest

  19. A. arranging B. changing C. developing D. growing

  20. A. lessened B. rose C. decreased D. raised

  21. A. that B. where C. as D. which

  22. A. to and from B. up and down C. back and forth D. on and off

  23. A. humorous B. generous C. prosperous D. curious

  24. A. freedom B. time C. money D. space

  25. A. downtown B. suburbs C. filed D. woods

  26. A. fantasy B. idea C. dream D. vision

  27. A. returned B. left C. withdrew D. escaped

  28. A. relations B. relatives C. elders D. parents

  29. A. move B. remove C. switch D. change

  30. A. spreading B. widening C. expanding D. declining

  31. A. states B. cities C. provinces D. towns

  32. A. Those B. Ones C. The other D. Others

  33. A. although B. if C. because D. unless

  34. A. shortage B. lack C. want D. absence

  35. A. entertain B. enjoy C. possess D. acquire

  Part III Reading Comprehension (50 points)

  Directions: There are four passages in this part. Each passage is followed by several questions of unfinished statements. For each of them there are four choices marked A, B, C and D. Choose the one that fits best according to the information given in the passage you have just read.

  Passage One

  Some people bring out the best in you in a way that you might never have fully realized on your own.My mom was one of those people.

  When I was nine years old, my mom became a single mother. While I was growing up, we lived a very hard life. But she gave me a lot of love. Each night, she spoke the words that would change my life, "Kemmons,you can do anything in life if you work hard enough to get it."

  At fourteen, I was hit by a car and the doctors said I would never walk again. Every day, my mother spoke to me in her gentle, loving voice, telling me that no matter what those doctors said, I could walk again if I wanted to badly enough. She drove that message so deep into my heart that I finally believed her. A year later, I returned to school--walking on my own!

  When the Great Depression hit, I left school. Over the years, I experienced various levels of business success. But the real turning point occurred on a vacation I took with my wife and five kids in 1916. I was dissatisfied with the second-class hotels available for families and was angry that they charged an extra $2 for each child. I told my wife that I was going to open a motel for families that would never charge extra for children.

  Not surprisingly, mom was one of my strongest supporters. She worked behind the desk and even designed the room style. As in any business, we experienced a lot of challenges. But with my mother’s words deeply rooted in my soul, I never doubted we would succeed. Fifteen years later,we had the largest hotel system in the world.

  You may not have started out life in the best situations. But if you can find a task in life worth working for and believe in yourself, nothing can stop you.

  36. What Kemmons’ mom often told him during his childhood was______.

  A. amusing

  B. boring

  C. encouraging

  D. interesting

  37. What does “ that message” refer to in Paragraph 3?

  A. I could return to school.

  B. I would never walk again.

  C. I should always believe her.

  D. I could walk again if I wanted to.

  38. What caused Kemmons to start a motel by himself?

  A. His terrible experience in the hotel.

  B. His previous business success.

  C. His mom’s support.

  D. His wife’s suggestion.

  39. Which of the following best describe Kemmons’ mother?

  A. Modest, helpful and hard-working.

  B. Loving, supportive and strong-willed.

  C. Careful, helpful and beautiful.

  D. Strict, sensitive and supportive.

  40. Which of the following led to Kemmons’ success according to the passage?

  A. Self-confidence, hard work, higher education and a poor family.

  B. Clear goals, mom’s encouragement, a poor family and good luck.

  C. Mom’s encouragement, clear goals, self-confidence and hard work.

  D. Mom’s encouragement, a poor family, generosity and opportunities.

  Passage Two

  Suppose we built a robot to explore the planet Mars. We provide the robot with seeing detectors to keep it away from danger. It is powered entirely by the sun. Should we program the robot to be equally active at all the times? No. The robot would be using up energy at a time when it was not receiving any. So we would probably program it to stop its activity at night and to make up at dawn the next morning.

  According to the evolutionary( 进化的 ) theory of sleep, evolutionary equipped us with a regular pattern of sleeping and walking for the same reason. The theory does not deny that sleep provides some important restorative( 恢复功能 ) functions. It merely says that evolutionary has programmed us to perform those functions at a time when activity would be inefficient and possibly dangerous. However, sleep protects us only from the sort of trouble we might walk into; it does not protect us from trouble that comes looking for us. So we sleep well when we are in a familiar, safe place, but we sleep lightly when we fear that bears will nose into the tent.

  The evolutionary theory explains the differences in sleep among creatures. Why do cats, for example, sleep so much, while horses sleep so little? Surely cats do not need five times as much repair and restoration as horse do. But cats can afford to have long periods of inactivity because they spend little time eating and are unlikely to be attacked while they sleep. Horses must spend almost all their waking hours eating, because what they eat is very low in energy value. Moreover, they cannot afford to sleep to long or too deeply, because their survival depends on their ability to run away from attackers.

  41. The author uses the example of the robot in space exploration to tell us ______.

  A. the differences between robots and men

  B. the reason why men need to sleep

  C. the need for robots to save power

  D. the danger of men working at night

  42. Evolution has programmed man to sleep at night chiefly to help him ______.

  A. restore his bodily functions

  B. maintain a regular pattern of life

  C. avoid danger and inefficient activity

  D. prevent trouble that comes looking for him

  43. According to the author, we can’t sleep well when we_______.

  A. are worrying about our safety

  B. are overworked

  C. are in a tent

  D. are away from home

  44. Cats sleep much more than horses do partly because cats ______.

  A. are likely to be attacked need more time for restoration

  B. need more time for restoration

  C are more active than horses when they are awake

  D. spend less time eating to get enough energy

  45. Which of the following is the main idea of the passage?

  A. Evolution has equipped all creatures with a regular pattern of sleeping and waking

  B. Sleeping pattern must be taken into consideration in the designing of the robot

  C. The sleeping pattern of a living creature is determined by the food it eats

  D. The study of the sleep is an important part of the evolutionary theory

  Passage Three

  As we consider what makes one man better than the other, let’s look at two examples. The first example is a man who has a good job, a healthy body, and a loving family. His success is due to good decisions. He chose the correct subjects to study when he was at the university. Now that he’s out of school, he always schedules his time well so that he can get everything done at the proper time. He exercises and eats well, as he understands the benefits of this. In addition, in order to achieve happiness in the home, he spends time with his family and makes sure they all have what they need. On the other hand, the second man is something less than the successful person the first man is. What’s wrong with him?

  Good sense is the ability to know what is true or fight from what is not true or wrong. And some people might think that the second man lacks good sense. However, the person who thinks this is mistaken. Actually, since everyone has the same amount of good sense, the first man does not have an advantage over the second in this respect. The second man has a good mind, and he has the ability to judge things well.

  The second man runs into trouble, because he directs his thoughts along a different path. He considers other things, different from the first man. The problem is that he does not apply his mind rightly, as does the first one. Thus, he is not capable of advancing further than he does.

  When you consider what you want out of life, think about the results of your decisions. Apply your mind well so that good things will come about and so that you are not left regretting your actions

  46. According to the passage, the first man succeeds because he_____.

  A. is good at scheduling his time

  B. has a loving family

  C. does exercise regularly

  D. makes right decisions

  47. One’s ability to judge right or wrong is called____.

  A. critical thinking

  B. logical mind

  C. good sense

  D. will power

  48. Why is the second man less successful?

  A. He runs into much trouble.

  B. He lacks good sense.

  C. He is not a good planner.

  D. He fails to apply his mind properly.

  49. The word “advancing” in Paragraph 3 means_____.

  A. improving

  B. promoting

  C. demanding

  D. increasing

  50. What is the passage mainly about?

  A. Having good sense is more important.

  B. Why some people are more successful.

  C. Regretting one’s actions is of no use.

  D. People must judge things well.

  Passage Four

  Dear Ms. Write,

  The purpose of this letter is to convey to you my sincere apologies for any inconvenience you may have experience last month with respect to the installation(安装) of your Internet high speed service.

  I just returned from vacation this week and found your file in my in-basket. As soon as I reviewed your case it was clear that somehow your Jau. 20th request for a change in service had somehow slipped through the cracks. The only possible explanation I can give is that we have recently had a number of key staff changes, which might have resulted in your letter being overlooked.

  Consequently, I have directed our installation group to contact you by the end of this week to set up a time convenient to you when they could go to your house and install your new router(路由器 and make the necessary adjustments to your software.

  Because of this serious oversight, and as a testament to our appreciation of you as out customer , we are going to provide you with your first three months of high speed service for free charge. There fore, your account will not be billed until June of this year.

  Ms. White, let me assure you that what happened in your case is not typical of CableNet’s level of customer service. We continue to be committed to providing you and all of our customers with the highest standards of service in the industry.

  If you have any questions please don’t hesitate to call me at 754-978-532.

  Sincerely,

  Paulo Davies

  Manager

  Customer Solutions

  51. What information is conveyed in this letter?

  A. Application

  B. Apology

  C. Recommendation

  D. Invitation

  52. What happened to Ms. White’s request letter on May 20th?

  A. It was overlooked.

  B. It was deleted.

  C. It was lost.

  D. It was responded immediately.

  53. What explanation did Paulo Davies give for this matter?

  A. They didn’t receive Ms. White’s request letter.

  B. His staff was not careful enough.

  C. He was away on vacation.

  D. They had some staff changes.

  54. What did Paulo Davies offer to make up for the mistake?

  A. To require Ms. White’s computer as quickly as possible.

  B. To charge Ms. White less for net service before October.

  C. To provide three months of service free of charge.

  D. Not to bill Ms. White’s account for one year.

  55. We can infer from the letter that Paulo Davies’ attitude toward the matter is_____

  A. defensive

  B. positive

  C. casual

  D. negative

  Part IV Translation (20 points)

  Directions: Translate the following sentences from Chinese into English

  56. 航天业的发展已经使太空旅行成为可能。(aerospace industry)

  57. 请务必在离开教室前关掉所有电灯。(make sure)

  58. 不管你是否喜欢,生活总是充满风险。(full of risks)

  59. 他们毕生致力于救助无家可归的儿童。(devote…to)

  60. 大多数父母对孩子们期望过高,这使孩子们压力很大。(expect of)

  Part V. Error Correction (10 points)

  Directions: The following passage contains many errors. Each line contains a maximum of one error. In each line, only one word is involved. You should read the passage carefully and correct it in the following way:

  For a wrong word, underline the word and, write the correct one in the blank

  provided at the end of the line.

  For a missing word, mark the position of the missing word with a "/\"sign and

  write the word you believe to be missing in the blank provided

  at the end of the line.

  For an unnecessary word, cross out the unnecessary word with a slash "/" and put the

  word in the blank provided at the end of the line.

  For the line is correct, place a" \/" in the blank provided at the end of the line.

  My favourite sport is football. I was a member of 61._____

  our school football team. We practice for three times 62._____

  every week and often watch football match on TV 63._____

  together. Play football not only makes us grow up 64_____

  tall and strong but also give us a sense of fair play 65._____

  and team spirit. We must keep in mind that we play 66._____

  for the team instead ourselves. Also, the sport teaches 67._____

  us the important of cooperation. Each player must 68._____

  obey captain, who is the leader of the team. 69._____

  And they must not break the rules too often if 70._____

  We want to win the game.

  Part VI Writing (25 points)

  Direction: You are supposed to write a composition on the topic “ Getting to Know the World outside the Campus”. You should base your composition on the outline given below in Chinese and write no less than 100 words in three paragraphs.

  1.大学生了解社会的意义;

  2.了解社会的途径;

  3.我的计划。

  参考答案及解析:

  Part I. Grammar and Vocabulary (15 points)

  1. A 2. D 3. C 4. B 5. A

  6. D 7. C 8. B 9. A 10. C

  11. B 12. D 13. A 14. D 15.C

  评分标准:每小题1分,与答案不符的不给分。

  PartⅡ.Cloze Test (30 point)

  16. A 17. D 18.C 19. B 20. C

  21. B 22. A 23. C 24. D 25.B

  26. C 27. B 28. D 29. A 30. C

  31. A 32. D 33. C 34. A 35. B

  评分标准:每小题1.5分,与答案不符的不给分。

  Part III. Reading Comprehension (50 points)

  36. C 37. D 38. A 39. B 40. C

  41. B 42. C 43. A 44. D 45. A

  46. D 47. C 48. D 49.A 50. B

  51. B 52. A 53. D 54. C 55. B

  Part IV.Translation (20 points)

  56. The development of aerospace industry has made it possible to travel in space.

  57. Please make sure to turn off all the lights before leaving the classroom.

  58. Life is full of risks no matter whether you like it or not.

  59. They devoted their whole lives to helping homeless children.

  60. Most parents expect too much of their children, so the children are under great pressure.

  Part V Error Correction (10 points)

  61. was → am

  62. 去掉for

  63. match → matches

  64. Play → Playing

  65. give → gives

  66. √

  67.instead后加of

  68. important → importance

  69. obey后加the

  70. they → we

  Part VI.Writing (25 points)

  One possible version:

  It’s necessary for college students to know the world outside the campus. For one thing, it can make students learn about themselves so that they can modify their study plans. For another, it will lay the foundation for the future career.

  There are many ways for students to get to know the outside world. First, they can know the world through mass media, such as newspapers, TV, magazines and advertisements which provide information about social events, the latest development in science and technology and so forth. Also, they can have better understanding of the world through social services, such as job hunting and private teaching, all of which will offer students themselves the opportunities to know the society.

  As far as I am concerned, I should first study hard. And if possible, I may do some part-time jobs to gain some experiences about world outside the campus. Only in this way can we get well prepared for the future.


赞(13 不喜欢(0 收藏
免责声明 : 本站为免费网络服务提供商,为注册用户提供免费信息存储空间服务,网站所有信息均为用户自行发布并由用户承担相应法律责任,本站不对用户发布的信息进行修改及审核,不对发布信息的真实性及合法性负责,如涉及侵权或者信息违法的请你及时与本站联系进行删除以保障你的合法权益。详情可阅读本站免责声明

相关推荐:

发表评论 用户评价仅供其表达个人意见,与本站无关

还可以输入235个字

最热评论

new 最新评论

大家都在看
>
  • 2019年长沙理工大学成考招生简章

    03-18 去看看
  • 成人高考招生有哪几种层次?

    03-02 去看看
  • 2019年成人高考时政辅导资料:2018...

    03-08 去看看
  • 2019年阳江高考加分资格拟45人

    03-05 去看看
  • 2019年成考教育理论基础试题及答案(六...

    03-01 去看看
  • 2019年成人高考专升本语文预习试题及解...

    03-02 去看看
  • 2019年成考教育理论基础试题及答案(七...

    03-01 去看看
  • 2019年成考专升本大学语文考试现代文阅...

    03-04 去看看
  • 2019年北京成人高考网上报名填报志愿时...

    03-11 去看看
  • 2019年成人高考专升本语文综合练习及答...

    03-15 去看看
  • 2019年南中医药大学成考招生简章

    03-11 去看看
  • 2019年成人高考专升本医学综合预习试题...

    03-18 去看看
  • 2019年成考教育理论基础试题及答案(八...

    03-01 去看看
  • 2019年成考专升本生态学基础精选练习及...

    03-02 去看看
  • 2019年成人高考专升本语文预习试题及解...

    03-02 去看看

建议反馈表

非常感谢您给我们提出的问题或建议,我们会尽快处理! ×

反馈类型:

问题描述:

您的联系方式:

客服电话:020-2986-0669

×
投诉举报
选择举报类型
×
投诉举报
填写并确认举报信息
为了确保问题能及时得到处理,请务必保证您提交的信息真实有效、清晰完整

*举报理由:

*举报描述:

截图证明:

×
投诉举报
填写并确认举报信息
为了确保问题能及时得到处理,请务必保证您提交的信息真实有效、清晰完整

*举报描述:

*原文链接:

联系方式:

截图证明:

×
投诉举报

当您发现本站有涉及个人的侵权内容时,建议您先尝试与当事人沟通解决问题。 如果您无法联系到当事人,您可通过此渠道提交举报诉求。

根据求学快递网侵权举报规范,您需要向我们提交您的个人信息,其中包括身份证明。如您确认已准备齐全,可点击下方按钮进入诉求提交页。

如果您举报的仅仅是辱骂等不友善内容,无需提交证明资料,可返回上一步点击【包含有害内容>辱骂、歧视、挑衅和诽谤等不友善信息】直接举报。
×
投诉举报

当您发现本站有涉及企业的侵权内容时,建议您先尝试与当事人沟通解决问题。 如果您无法联系到当事人,您可通过此渠道提交举报诉求。

根据求学快递网侵权举报规范,您需要向我们提交您企业和个人的证明材料。如您确认已准备齐全,可点击下方按钮进入诉求提交页。

如果您举报的仅仅是辱骂等不友善内容,无需提交证明资料,可返回上一步点击【包含有害内容>辱骂、歧视、挑衅和诽谤等不友善信息】直接举报。
×
投诉举报
填写并确认举报信息
为了确保问题能及时得到处理,请务必保证您提交的信息真实有效、清晰完整

*举报理由:

举报描述:

截图证明: