求学快递网 成人高考
发布资讯
您当前的位置:首页 > 成人高考 > 2019年成考高起点《英语》模拟试题及答案(九)

2019年成考高起点《英语》模拟试题及答案(九)

上传时间: 2019-01-11 13:39:08 来源:用户上传
浏览量:791 评论数:0 举报
导读: 最新试题考后首发,并赠送最详细的答案解析,请广大考生密切关注求学考场公众号,或登录求学考场(http://ks.studyems.com/)免费做题。

  Part I. Grammar and Vocabulary (15 points)

  Directions: There are 15 sentences, each with a blank. Under each sentence, there are four choices marked A, B, C and D. Read the sentences and the choices carefully and then choose the one that best completes the sentence.

  1. A: Thank you so much for your lovely gift.

  B: ______.

  A. Never mind B. I’m glad you like it

  C. Please don’t say so D. No, it’s not so good

  2. One of my ______ sayings is “No pains, no gains”.

  A. popular B. fond C. favorable D. favorite

  3. It was during the rush hour ______ the accident happened.

  A. when B. that C. before D. while

  4. Don’t forget ______ the letter for me tomorrow.

  A. posting B. to post C. to have posted D. having posted

  5. It was ______ me to interpret the thoughts swimming behind her eyes.

  A. beyond B. past C. across D. below

  6. A: Well, it is time for boarding. Thank you for coming here to see me off

  B: ______.

  A. It is very kind of you B. Nice to meet you

  C. I wish you a pleasant journey D. I hope you will soon feel better

  7. The guard at the gate insisted that everybody ______ the rules

  A. obeys B. obey C. will obey D. would obey

  8. The twin brothers are ______ that you can hardly notice any difference between them.

  A. like so much B. so very alike C. so much alike D. too alike

  9. Although many people are ______ on going abroad, he prefers to stay in his own country.

  A. keen B. crazy C. mad D. eager

  10. Whenever possible, Frank ______ how well he speaks Chinese.

  A. shows up B. shows around C. shows out D. shows off

  11. Only when I left my parents for Beijing ______ how much I loved them.

  A. I realized B. I had realized C. did I realize D. had I realized

  12. From what has been discussed, we may draw the ______ that its advantages are far greater than its disadvantages.

  A. answer B. attention C. solution D. conclusion

  13. I will bring my tennis things along in case we ______ time for a game tomorrow.

  A. shall have B. will have C. have D. are going to have

  14. All electrical goods sold in our shop will be ______ for one year.

  A. guaranteed B. protected C. ensured D. granted

  15. Having been working in this school for over 20 years, Mr. Brown is ______ an inexperienced teacher.

  A. by no means B. by any means C. by all means D. by every means

  Part II. Cloze Test (30 points)

  Directions: There are 20 blanks in the following passage. For each blank there are four choices marked A, B, C and D. Read the passage carefully and choose the one that fits right into the passage.

  I grew up knowing I was different, and I 16 it. I was born with a misshapen (畸形的)lip. When my schoolmates asked, “What happened to your 17 ?” I’d tell them I’d fallen and 18 it on a piece of glass. Somehow it seemed more acceptable to have suffered an accident than to have been born 19 . I was sure that no one 20 my family could love me, or even liked me. Then I entered Mrs. Leonard’s second-grade class.

  Mrs. Leonard was round and pretty, with shining brown hair and warm, dark, 21 eyes. Everyone admired her. But 22 came to love her more than I did. And I loved her for a 23 reason.

  The time came for the 24 tests given at our school. I could only just hear out of one ear, and I didn’t want others to know that I was different. So I cheated.

  The “whisper test” 25 each child to go to the classroom door, turn sideways, close one ear with a finger, 26 the teacher whispered something from her desk, which the child repeated. Then the same for the other ear. Nobody checked how tightly the 27 ear was covered, so I only pretended to block mine.

  As 28 I was the last. But all through the testing I 29 what Mrs. Leonard might say to me. I knew from previous tests that the teacher 30 things like “The sky is blue.” Or “Do you have new shoes?”

  My 31 came. I turned my bad ear toward her, plugging up the other just enough to be able to hear. I waited and then came the 32 words that changed my life 33 .

  Mrs. Leonard, the teacher I 34 , said softly, “I 35 you were my little girl.”

  16. A. loved B. expected C. hated D. liked

  17. A. lip B. ear C. finger D. eyes

  18. A. beaten B. cut C. formed D. killed

  19. A. similar B. happy C. sad D. different

  20. A. inside B. with C. for D. outside

  21. A. surprising B. smiling C. frightening D. blinding

  22. A. everyone B. anyone C. no one D. someone

  23. A. special B. strange C. usual D. simple

  24. A. math B. history C. hearing D. blood

  25. A. encouraged B. persuaded C. agreed D. required

  26. A. if B. even if C. as if D. while

  27. A. untested B. left C. bad D. tested

  28. A. unusual B. usually C. usual D. unusually

  29. A. examined B. wondered C. understood D. heard

  30. A. questioned B. announced C. shouted D. whispered

  31. A. time B. way C. opportunity D. chance

  32. A. five B. six C. seven D. eight

  33. A. sometimes B. often C. all D. forever

  34. A. knew B. admired C. realized D. spoke

  35. A. expect B. wish C. wanted D. knew

  Part III. Reading Comprehension (50 points)

  Directions: There are four passages in this part. Each passage is followed by a number of questions for comprehension. For each of them there are four choices marked A, B, C and D. Choose the one that fits best according to the information given in the passage you have just read.

  Passage One

  I don’t know how I became a writer, but I think it was because of a certain force in me that finally burst through and found a channel. My father, an ordinary worker, was a man with a great respect. He had a tremendous memory, and he loved poetry, Hamlet’s Soliloquy, Macbeth, Grey’s “Elegy”, and all the rest of it. I heard it all as a child; I memorized and learned it all.

  He sent me to college to the state university. The desire to write, which had been strong during all my days in high school, grew stronger still. I was editor of the college paper, the college magazine, etc., and in my last year or two I was a member of a course in playwriting which had just been established there. I wrote several little one-act plays, still thinking I would become a lawyer or a newspaper man, never daring to believe I could seriously become a writer.

  Then I went to Harvard, wrote some more plays there, became obsessed(着迷的) with the idea that I had to be a playwright, left Harvard, had my plays rejected, and finally in the autumn of 1926, how, why, or in what manner I have never exactly been able to determine. But probably because the force in me finally sought out its channel, I began to write my first book in London, I was living all alone at that time. I had two rooms-a bedroom and a sitting room-in a litter square in Chelsea in which all the houses had that familiar, smoked brick and cream-yellow-plaster look.

  36. From paragraph 1, we know that the author’s father .

  A. played an important role in his choice of career

  B. had no interest in literature.

  C. strongly opposed his becoming a writer.

  D. suggested that he read Hamlet to learn to write.

  37. The author believes that he became a writer mostly because of .

  A. his special talent

  B. his father’s teaching

  C. his study at Harvard

  D. a hidden force in him

  38. At Harvard, the author

  A. was editor of the college magazine.

  B. began to think of becoming a writer.

  C. took a course in playwriting.

  D. worked as a newspaper man.

  39. What did the author do in 1926?

  A. He published his plays.

  B. He got married.

  C. He went to Harvard.

  D. He started his first book.

  40. Which of the following could be the best title for the passage?

  A. How I Loved My Father

  B. How I Went to Harvard

  C. How I became a Writer.

  D. How I Wanted to Be a Lawyer

  Passage Two

  Throughout the world, every night children and their elders are talking on-line: many of them are talking at the same time. If you’ve been joining in chat room conversations, you might have become one of the millions who wrote in a special short form of English.

  It is fast: it allows you to talk to six people once. It is convenient: you can use three or four words per exchange. It takes cleverness concentration and quick fingers. And it requires very simple language. There’s neither time nor space for explanations. Why bother to press the keys telling six friends you have to leave for a moment to take care of your little brother when BRB (=be right back) will do? Want to enter a conversation? Just type PMFJI (=pardon me for jumping in). Interested in whom you’re talking to Type A/S/L, the common request to know your pals age, sex and location. You may get 15/M/NY as a reply from your pal. If something makes you laugh, say you’re OTF (=on the floor), or LOL (=laughing out loud), or join the two into ROTFL (=rolling on the floor laughing). And when it’s time to get back to work or go to bed, you type GTG (=got to go) or TTYL (=talk to you later).

  People want to write as fast as possible and they want to get their ideas across as quickly as they can. Capital(大写的) letters in sentences are left in the dust, except when expressing feeling, as it takes more time to hold down the “shift” key and use capitals. Punctuation(标点)is going too.

  41. According to paragraph 1, online chatting allows people in the world to .

  A. learn millions of words

  B. pick out things to buy

  C. talk at the same time

  D. find out funny tings

  42. What does the underlined sentence in paragraph 2 mean?

  A. People have to communicate in a funny way

  B. People have to express themselves in a proper way.

  C. People have to communicate in a logical way

  D. People have to express themselves in a simple way.

  43. An answer “19/M/HK” to your A/S/L question means .

  A. a 19-year-old boy from Hong Kong

  B. a boy being online for 19 minutes

  C. being in Hong Kong for 19 months

  D. 19 boys from Hong Kong

  44. Which of the following is a way to save time when chatting online?

  A. Using less short forms of English.

  B. Using less capital letters or punctuation.

  C. Coming up with ideas as quickly as possible.

  D. Using the “shift” key when sending E-mails.

  45. What is this passage mainly about?

  A. A special form of English online

  B. A special form of chatting room.

  C. A new function of the Internet.

  D. A new function of computers.

  Passage Three

  Many doctors are now trained in techniques to lessen tension and stress. Here health professionals reveal their favorite methods.

  Comfort with food. When diet expert Judith Wurtman is stressed out, she does what a lot of people do this time of year: she reaches for food. But in her case, it’s a healthy rice cake or two. “My research suggests that carbohydrates(碳水化合物) raise levels of a brain chemical, which has a calming effect on the entire body,” says the MIT research scientist. “So signs of stress—such as anger, tension, and inability to focus—are eased.”

  Run from your problems. Dr. Kenneth H. Cooper, who popularized aerobics (有氧运动)through his book, handles his own stress with a daily after-work run. He knows that physical activity reduces anxiety and depression. “Aerobic exercise is the best way to dissipate stress,” says Cooper.

  Look to the light side. On his way to the hospital where his father was to have surgery, Joel Goodman shared a hotel bus with the anxious relatives of several patients. The driver began telling his stressed-out passengers a few jokes. “Then he did some magic tricks that had my mother and me laughing,” Goodman says. “In that five-minute ride he taught us that humor can lessen our stress.” The surgery was successful, and Goodman was so moved by his experience that he researched laughter’s power. “A good laugh relaxes muscles, reduces blood pressure, restrains stress-related hormones and enhances the immune system(免疫系统),” he says.

  Go green. Coffee, loaded with hidden sources of caffeine(咖啡因), stimulates the nervous system and can make you feel stressed more easily. That’s why Arizona doctor Andrew Weil, author of the best seller Spontaneous Healing, does not take caffeine. “When I want gentle energy, I drink green tea. It contains a caffeine-like element”, Weil says. It also contains compounds that, some studies suggest, have anti-cancer effects.

  46. When people have stress, Judith Wurtman suggest that they .

  A. eat something

  B. take medicine

  C. go on a diet

  D. sit for a while

  47. By taking a run after work, a person can .

  A. raise stress level

  B. feel less anxious

  C. forget about his work

  D. finish his daily work

  48. What is the meaning of the word “dissipate” in paragraph 3?

  A. Disturb

  B. Level

  C. Reduce

  D. Depress

  49. Looking to the light side can .

  A. make you anxious

  B. stress you out

  C. make you immune to stress

  D. lessen your stress

  50. Which of the following group of people can have a happier life, according to the passage?

  A. Those who are continuously eating something.

  B. Those who use right methods to reduce tension.

  C. Those who study medicine or psychology

  D. Those who are always engaged in working.

  Passage Four

  What you give your relatives, friends, husband, or wife can help you know yourself better. Also, what they give you can tell you something about their personality. Most gift-giving (and getting) shows nothing more than the spirit of love and friendship. But it is possible to form some associations between the kinds of things bought and the people who buy them. Here is guide to who gives what-and why.

  The clothes you wear tell something about your personality. They tell the world not only how you want to be seen but how you see yourself as well. When someone gives you something to wear that agrees with your self-image, they’re saying, “I agree with you. I like you the way you are.” Such a gift should be taken as a form of compliment. On the other hand, a gift of clothing that does not match your personality could be an insult to your character.

  Making something by hand has become the exception in many countries today — so much so that giving a homemade gift is sometimes considered unusual. If you receive a homemade gift, you’re lucky. It may not be made perfectly, but it will show a certain quality of love. People who give homemade gifts may be very generous because they’ve given time and emotion.

  A person who thinks of food when thinking of a gift is a good example of what warmth means. Whether you give a box of chocolates, a bag of oranges, or a ball of cheese, all carry the same message of comfort and support.

  51. The first paragraph is written mainly to tell readers that .

  A. gifts should be given to relatives and friends

  B. gifts can show friendship

  C. gifts can tell you something about the gift-giver

  D. gifts can show generosity

  52. A person who likes the self-image of another person will give the latter .

  A. a gift that matches the character of the giver

  B. a gift that was made at home by the giver

  C. beautiful clothes to compliment the receiver

  D. a gift that agrees with the personality of the receiver

  53. According to the passage, people are thought to be very generous if they give .

  A. gifts made by hand

  B. a gift of clothing

  C. an object that shows warmth

  D. a thing not found in one’s country

  54. What kind of message is communicated by a gift for food?

  A. Generosity

  B. Support

  C. Creativity

  D. Diversity

  55. The purpose of the passage is to .

  A. describe

  B. narrate

  C. analyze

  D. persuade

  Part IV. Translation (20 points)

  Directions: Translate the following sentences into English with the help of the given words or phrases in English.

  56. 我们需要采取新的措施保护环境。(take measure)

  57. 为了满足学生的需要,图书馆将在周日开放。(satisfy sb’s needs)

  58. 现在越来越多的人用手机与他人保持联系。(keep in touch with)

  59. 一个人读的书越多,他的知识就越丰富。(the more…the more)

  60. 世博会反映了人们对智慧、创新和美好生活的追求。(reflect, pursuit)

  Part V. Error Correction (10 points)

  Directions: The following passage contains many errors. Each line contains a maximum of one error. In each line, only one word is involved. You should read the passage carefully and correct it in the following way:

  For a wrong word, underline the word and, write the correct one in the blank

  provided at the end of the line.

  For a missing word, mark the position of the missing word with a “/\”sign and

  write the word you believe to be missing in the blank provided at the end of the line.

  For an unnecessary word, cross out the unnecessary word with a slash “/” and put the

  word in the blank provided at the end of the line.

  For the line is correct, place a “\/” in the blank provided at the end of the line.

  Mary didn’t understand such sentences like “She is blue today”, 61.

  “You are yellow”, “He has a green thumb”, “He has told a white lie” 62.

  and so on. And she went to her teacher with help. Mary asked, 63.

  “There is a color in each of the sentence. What do they mean?” 64.

  Mrs. Smith said, “In everyday English, blue sometimes mean sad, 65.

  yellow afraid. A person with a green thumb grows plants good. And 66.

  a white lie is not bad.” Mary asked, “Would you give me a example?” 67.

  Mrs. Smith answered, “Certainly. Now I just give you any cookies. 68.

  In fact, you don’t like them, but you won’t say so. Instead of, you 69.

  say, “Yes ,thanks, I’m not hungry. ”That’s a white lie. 70.

  Part VI. Writing (25 points)

  Directions: You are supposed to write a composition on the topic “Killing Time Indoors on Weekends ”. You should write no less than 100 words in three paragraphs and you should base your composition on the outline given below in Chinese.

  1. 很多人喜欢周末“宅”在家里上网,看电视……。

  2. 有些人喜欢这种方式,有些人反对。

  3. 你的观点。

  参考答案:

  Part I. Grammar and Vocabulary (15 points)

  1. B 2. D 3. B 4. B 5. A

  6. C 7. B 8. C 9. A 10. D

  11. C 12. D 13. C 14. A 15.A

  评分标准:每小题1分,与答案不符的不给分。

  PartⅡ.Cloze Test (30 point)

  16. C 17. A 18. B 19. D 20. D

  21. B 22. C 23. A 24. C 25. D

  26. D 27. A 28. C 29. B 30. D

  31. A 32. C 33. D 34. B 35. B

  评分标准:每小题1.5分,与答案不符的不给分。

  Part III. Reading Comprehension (50 points)

  36. A 37. D 38. B 39. D 40. C

  41. C 42. D 43. A 44. B 45. A

  46. A 47. B 48. C 49. D 50. B

  51. C 52. D 53. A 54. B 55. C

  评分标准:每小题2.5分,与答案不符的不给分。

  Part IV.Translation (20 points)

  56. We need to take new measures to protect environment.

  57. To satisfy students’ needs, the library will be open on Sundays.

  58. Nowadays, more and more people use mobile/cell phones to keep in touch with others.

  59. The more books a man reads, the more knowledgeable he will be.

  60. The World Expo reflects people’s pursuit of wisdom, creativity and a beautiful life.

  评分标准:每小题4分。(1)译文正确无误的给满分。(2)未用所给词组的或所给词组使用错误减1分。(3)语法、拼写及词性错误的酌情减分。

  Part V Error Correction (10 points)

  61. like → as 62. √

  63. with→ for 64. sentence→ sentences

  65. mean→ means 66. good → well

  67. a (example) → an (example) 68. any→ some

  69. 去掉of 70. Yes→ No

  评分标准:每小题1分,与答案不符的不给分。

  Part VI.Writing (25points)

  Possible version:

  Nowadays a growing number of people, especially the 20s or 30s, tend to stay indoors for most of their spare time, especially on holidays. Some spend the majority of the time online chatting, blogging, shopping, dating or playing computer games. Some sit with their eyes glued to the television screen, day and night.

  People’s opinions vary when it comes to this way of killing time. A great number of people maintain that staying indoors is cheap, comfortable, and most importantly, very safe. Others, however, frown upon staying indoors for too long. They are worried that lack of physical exercise and face-to-face communication with others will do harm to people’s body and mind.

  Personally, I don’t think staying indoors for most of the day should be advocated. Instead, people in all ages, their physical conditions permitting, should be encouraged to spend more time outdoors. The brilliant sunshine, the pleasant green space, the interactions with other people, etc. are all good for people’s health, both physically and psychologically.


赞(40 不喜欢(0 收藏
免责声明 : 本站为免费网络服务提供商,为注册用户提供免费信息存储空间服务,网站所有信息均为用户自行发布并由用户承担相应法律责任,本站不对用户发布的信息进行修改及审核,不对发布信息的真实性及合法性负责,如涉及侵权或者信息违法的请你及时与本站联系进行删除以保障你的合法权益。详情可阅读本站免责声明

相关推荐:

发表评论 用户评价仅供其表达个人意见,与本站无关

还可以输入235个字

最热评论

new 最新评论

大家都在看
>
  • 2019年成人高考高起点《英语》练习试题...

    12-24 去看看
  • 2019年福建高职招考录取照顾政策

    12-24 去看看
  • 2019年成考专升本《生态学基础》预习试...

    12-26 去看看
  • 2019年成人高考专升本《生态学基础》考...

    01-04 去看看
  • 2018年山西成人高考录取查询入口已开通

    01-08 去看看
  • 2019成人高考高起点《语文》预习试题及...

    01-03 去看看
  • 2019年成考专升本政治备考知识点(二)

    12-30 去看看
  • 2019年成人高考高起点语文辅导:字音

    01-09 去看看
  • 2019年成人高考专升本《政治》辅导习题...

    01-05 去看看
  • 2019年成人高考高起点《英语》练习试题...

    12-24 去看看
  • 2018年辽宁成人高考本科批次院校剩余计...

    12-24 去看看
  • 2019年成考专升本《英语》同义词辨析(...

    01-22 去看看
  • 2018年广西成人高考录取查询入口已开通

    12-25 去看看
  • 2019年成考专升本《语文》基础习题及答...

    12-30 去看看
  • 2018年内蒙古成人高考录取查询系统

    12-24 去看看

建议反馈表

非常感谢您给我们提出的问题或建议,我们会尽快处理! ×

反馈类型:

问题描述:

您的联系方式:

客服电话:020-2986-0669

×
投诉举报
选择举报类型
×
投诉举报
填写并确认举报信息
为了确保问题能及时得到处理,请务必保证您提交的信息真实有效、清晰完整

*举报理由:

*举报描述:

截图证明:

×
投诉举报
填写并确认举报信息
为了确保问题能及时得到处理,请务必保证您提交的信息真实有效、清晰完整

*举报描述:

*原文链接:

联系方式:

截图证明:

×
投诉举报

当您发现本站有涉及个人的侵权内容时,建议您先尝试与当事人沟通解决问题。 如果您无法联系到当事人,您可通过此渠道提交举报诉求。

根据求学快递网侵权举报规范,您需要向我们提交您的个人信息,其中包括身份证明。如您确认已准备齐全,可点击下方按钮进入诉求提交页。

如果您举报的仅仅是辱骂等不友善内容,无需提交证明资料,可返回上一步点击【包含有害内容>辱骂、歧视、挑衅和诽谤等不友善信息】直接举报。
×
投诉举报

当您发现本站有涉及企业的侵权内容时,建议您先尝试与当事人沟通解决问题。 如果您无法联系到当事人,您可通过此渠道提交举报诉求。

根据求学快递网侵权举报规范,您需要向我们提交您企业和个人的证明材料。如您确认已准备齐全,可点击下方按钮进入诉求提交页。

如果您举报的仅仅是辱骂等不友善内容,无需提交证明资料,可返回上一步点击【包含有害内容>辱骂、歧视、挑衅和诽谤等不友善信息】直接举报。
×
投诉举报
填写并确认举报信息
为了确保问题能及时得到处理,请务必保证您提交的信息真实有效、清晰完整

*举报理由:

举报描述:

截图证明: