求学快递网 成人高考
发布资讯
您当前的位置:首页 > 成人高考 > 2019年成考高起点《英语》模拟试题及答案(八)

2019年成考高起点《英语》模拟试题及答案(八)

上传时间: 2019-01-11 11:57:00 来源:用户上传
浏览量:621 评论数:0 举报
导读: 最新试题考后首发,并赠送最详细的答案解析,请广大考生密切关注求学考场公众号,或登录求学考场(http://ks.studyems.com/)免费做题。

  Part I. Grammar and Vocabulary (15 points)

  Directions: There are 15 sentences, each with a blank. Under each sentence, there are four choices marked A, B, C and D. Read the sentences and the choices carefully and then choose the one that best completes the sentence.

  1. A: How often do you eat out?

  B: , but usually once a week.

  A. Have no idea B. As usual C. It depends D. Generally

  2. I was annoyed by my friend who came late for our appointment but did not bother

  to ask how long I .

  A. was waiting B. had been waiting C. waited D. have waited

  3. It was very of them to share the meal with their out-of-work neighbors.

  A. generous B. gentle C. genius D. general

  4. If you have any complaints the service, you should write to the Hospital Administrator.

  A. about B. to C. for D. with

  5. A: Professor Lee, can I see you about my presentation this afternoon?

  B:

  A. No, never mind B. Oh, that’s my pleasure

  C. Fine. Please come by Bus No.8 D. Yes. Is 2 o’clock all right?

  6. But for your help, we in the experiment.

  A. will never succeed B. mustn’t have succeeded

  C. couldn’t have succeeded D. shouldn’t have succeeded

  7. A man of humble , Lincoln eventually became President of the U.S. through his own efforts.

  A. source B. resource C. origin D. head

  8. In business, a man should not be judged by what he eats with whom he eats.

  A. as well as B. such as C. much as D. so much as

  9.The coat I am wearing now costs about that one over there.

  A. twice as much as B. twice as many as

  C. as twice as many D. as twice as much

  10.In Australia the Asians have made their influence in business, large or small.

  A. to be felt B. felt C. feeling D. feel

  11. Do you remember that our speed is 60 mph on the highway and Big Brother is watching you through his camera in some areas.

  A. control B. condition C. permission D. limit

  12. he tried to pass the driving test, he still failed the second time.

  A. As hard B. Though hard C. Hard as D. No matter hard

  13. Mobile Phones are proved to with flight instruments and have a negative effect on flight safety.

  A. interrupt B. interfere C. trouble D. disturb

  14. That novel is said into over 12 languages by the end of last year.

  A. to be translated B. being translated

  C. having been translated D. to have been translated

  15. John Smith, being a diligent student, never refuses to the responsibilities that are assigned to him.

  A. take in B. take on C. take down D. take off

  Part II. Cloze Test (30 points)

  Directions: There are 20 blanks in the following passage. For each blank there are four choices marked A, B, C and D. Read the passage’ carefully and choose the one that fits right into the passage.

  Have you ever heard the old saying, “Never judge a book by its cover”? This is a good rule to 16 when trying to judge the intelligence of others. Some people have 17 that shine only in certain 18 . A young man with unusual 19 in creative writing may find himself 20 in the presence of a pretty girl. He 21 awkwardly for words and does not talk smoothly. But don’t make the 22 of thinking him stupid. 23 a pen and a paper, he can express himself very well.

  Other people may 24 you into overestimating (过高估计) their intelligence by 25 up a good appearance. A student who listens attentively and 26 notes in class is bound to make a favorable impression 27 their teachers. But when it 28 to exams, he may score around the 29 of the class.

  In sum, the 30 idea of what is said above is that you can’t judge someone 31 appearance. The only way to determine a person’s intelligence is to get to know him. Then you can observe 32 he reacts to different situations. The 33 situations you observe, the more 34 your judgment is likely to be. So 35 your time. Don’t judge a book by its cover.

  16. A. follow B. take C. watch D. lead

  17. A. hearts B. heads C. minds D. hands

  18. A. conditions B. situations C. surroundings D. occasions

  19. A. present B. hand C. pen D. gift

  20. A. motionless B. hopeless C. speechless D. helpless

  21. A. searches B. seeks C. calls D. studies

  22. A. shortcoming B. fault C. mistake D. wrong

  23. A. From B. with C. in D. by

  24. A. get B. make C. throw D. fool

  25. A. holding B. keeping C. standing D. putting

  26. A. takes B. reads C. sees D. copies

  27. A. of B. on C. in D. up

  28. A. turns B. comes C. gets D. leads

  29. A. top B. middle C. center D. bottom

  30. A. only B. major C. main D. principle

  31. A. in B. with C. by D. for

  32. A. how B. what C. when D. why

  33. A. most B. more C. much D. many

  34. A. accurate B. important C. actual D. exact

  35. A. count B. value C. cherish D. take

  Part III. Reading Comprehension (50 points )

  Directions: There are four passages in this part. Each passage is followed by a number of questions for comprehension. For each of them there are four choices marked A, B, C and D. Choose the one that fits best according to the information given in the passage you have just read.

  Passage One

  Internet shopping is a new way of shopping.Nowadays, you can shop for just about anything from your armchair.All you need is a computer which is linked to the Internet.Shopping on the Internet is becoming increasingly popular.

  People can shop for a variety of products on the Internet.Physical products include items such as books, CDs, clothes and foods.These types of products are the most common purchases through the Internet.You can also buy information products such as on—line news or magazine stories, or you can download computer software through the Internet.Services such as booking airline tickets, reserving hotels or renting cars are also available on the Internet.You can also go shopping on the Internet for entertainment services and take part in on-line games.

  Internet shopping offers a number of benefits for the shopper.The most important advantage is convenience.You can shop when you like as the on—line shops are open 24 hours a day and you don’t have to queue with other shoppers at the checkout counters.Secondly, it is easy to find what you are looking for on the Internet.Even out-of-print books may be ordered on line.Finally, it is often cheaper to buy goods through the Internet, and you can tell the shop exactly what you want.

  The main disadvantage of Internet shopping is that you cannot actually see the products you are buying or check their quality. Some people are also worried about paying for goods using credit cards, so Internet companies are now finding ways to make on-line payment safe.

  Internet shopping is sure to become more and more popular in the years ahead.It promises to change the way we buy all kinds of things--from tonight’s dinner to a new car.

  36.The underlined phrase “physical products” in Paragraph 2 refers to .

  A.things that can be seen or felt

  B.things useful for health care

  C.things that help you keep fit

  D.things connected with sports

  37.On-line news and magazine stories are ______.

  A.not yet available on the Internet

  B.everywhere on the internet and free to download

  C.information products available on the Internet

  D.the most popular products on the Internet

  38.The most important advantage about Internet shopping is the ______.

  A. reasonable price B. quality of the goods

  C. speed of delivery D. convenience it brings to you

  39.Which of the following disadvantages of Internet shopping is NOT mentioned?

  A. Paying by using credit cards may not be safe

  B. Customers cannot actually see the products

  C. Customers cannot check the product’s quality

  D. People may have few opportunities to meet their friends

  40. What is the author’s attitude towards Internet shopping?

  A. Critical B. Neutral C. Annoying D. Negative

  Passage Two

  Do you find getting up in the morning so difficult that it’s painful? This might be called laziness, but Dr. Kleitman has a new explanation. He has proved that everyone has a daily energy cycle.

  The time of day when you feel most energetic is when your cycle of body temperature is at its peak. For some people the peak comes in the morning. For others it comes in the afternoon or evening. No one has discovered why this is so, but it leads to such familiar monologues as: “Get up, John! You will be late for work again!” The possible explanation to the trouble is that John is at his temperature-and-energy peak in the evening. Much family quarrelling ends when members of the family realize what they have different energy cycle.

  You can’t change your energy cycle, but you can learn to make your life fit it better. Habit can help, Dr. Kleitman believes. If our energy is low in the morning but you have an important job to do early in the day, rise before your usual hour. This won’t change your cycle, but you’ll get up steam and work better at your low point.

  Get off to a slow start, which saves your energy. Get up with a leisurely yawn(打哈欠) and stretch. Sit on the edge of the bed a minute before putting your feet on the floor. Avoid the troublesome search for clean clothes by laying them out the night before. Whenever possible, do routine work in the afternoon and save tasks requiring more energy or concentration for your sharper hours.

  41. If a person finds getting up early a problem, most probably .

  A. he is a lazy person

  B. he is not sure when his energy is low

  C. he refuses to follow his own energy cycle

  D. his energy peak is in the afternoon or evening

  42. Which of the following may lead to family quarrels according to the passage?

  A. Unawareness of energy cycles.

  B. Discovery of energy cycles.

  C. A change in a family member’s energy cycle.

  D. Attempts to control a family member’s energy cycle.

  43. Based on Dr.Kleitman, to work better at his low point in the morning, one should .

  A. go to bed earlier

  B. get up earlier than usual

  C. overcome his laziness

  D. change his energy cycle

  44. Getting up with a yawn and stretch will _ .

  A. enable you to concentrate on your work

  B. help you to control your temper in the day

  C. help to keep your energy for the day’s work

  D. keep your energy cycle under control all day

  45. Which of the following statements is NOT true?

  A. Children have energy cycles, too.

  B. Everyone knows exactly about his energy cycle

  C. Habit helps a person adapt to his own energy cycle.

  D. A slow start in the morning helps to save one’s energy.

  Passage Three

  Disneyland is a great family destination, yet children are so tempted at the park by the wide choices of food and gifts that a day intended for family fun sometimes turns out to be unpleasant. While it’s a parent’s job to say “no” at appropriate time, saying no during a special day intended for family togetherness can definitely spoil the fun for both adult and child.

  When our children were in early elementary school, we came up with a plan that took the “yes” and “no” spending decision out of our hands, and placed it into theirs.

  We were off to Disneyland, and during previous visits our son would keep asking us to by souvenirs(纪念品) from various shops. Before going to the park, we explained that we would be giving them each their share of the money, and it would be totally their decision how to spend it. But once their portion was gone, it was gone.

  It was interesting how differently our two children budgeted their portion. Our daughter spent her portion on her food and drink, and managed to buy a snack and souvenirs. Our son, who usually found something he had to have at every corner, turned into a nervous miser. At lunch time, we wouldn’t even order a soda, and when he saw something he wanted to buy, he studied it until he decided he didn’t need it.

  By the end of the day, our daughter had spent her share, and seemed quite pleased with the choices he had made. Our son, who had spent very little, was suddenly frantic(狂乱的) to buy something (or anything) with his remaining cash. I felt a little sorry for him, because while we had an enjoyable day, free from the responsibility of monitoring our children’s spending, his day was spent dealing with the consequences of his choices.

  46. What does the passage mainly talk about?

  A. The family budget

  B. Spending responsibility

  C. Having fun at Disneyland

  D. Great family destination

  47. What is the best way to reduce the family’s spending while going out?

  A. Parents decide what to buy for their children

  B. Children themselves decide to buy whatever they want

  C. Parents say “no” whenever their children ask to buy something

  D. Children are given a sum of money and they decide what to buy.

  48. What did the author’s son do with his own money at Disneyland?

  A. He has hesitant to spend his own money.

  B. He managed to buy things at every corner

  C. He was happy and free with his money

  D. He used up his money quickly

  49. Which of the following is NOT true?

  A. The parents had an enjoyable day

  B. The daughter had great experiences

  C. The son and daughter spent their money quickly

  D. The family learned something from the experience.

  50. Which word may express the author’s tone in describing his son?

  A. Worry B. Relief C. Regret D. Approval

  Passage Four

  The government may control prices when where is a problem such as rapidly increasing rents or a rise in the cost of living. When the government controls prices, there is no longer a normal relationship between the price of a product and the quantity consumers will buy. Government controls may help in an emergency. However, some economists believe that controls can have negative effects over a long period of time.

  In cities with rent control, the city government sets the maximum rent that a landlord can charge for an apartment. Supporters of rent control argue that it protects people who are living in apartments. Their rent cannot increase, therefore, they are not in danger of losing their homes. However, the critics say that after a long time, rent control may have negative effects. Landlords know that they cannot increase their profits. Therefore,they invest in other businesses where they can increase their profits. They do not invest in new buildings which would also be rent-controlled. As a result, new apartments are not built. Many people who need apartments cannot find any. According to the critics, the end result of rent control is a shortage of apartments in the city.

  Economic theory predicts the results of economic decisions such as decisions about rent control, price control and the minimum wage. The predictions may be correct only if “other things are equal”.

  Economists do not agree on some of the predictions. They also do not agree on the value of different decisions. Some economists support a particular decision while others criticize it. Economists do agree, however, that there are no simple answers to economic questions.

  51. According to Paragraph 1, price control .

  A. should be avoided

  B. is good in every sense

  C. does more harm than good

  D. is helpful but harmful in the long run

  52. With the rent control, what will happen according to Paragraph 2 ?

  A. Fewer new apartments will be built

  B. It would be easier to find apartments

  C. Landlords will take back their apartments

  D. Landlords will not invest in other businesses

  53.Which of the following do all economists agree on ?

  A. Economic questions are difficult to deal with.

  B. The government must take measures to control rent increase.

  C. Controls can have negative effects over a long period of time.

  D. The maximum rent system protects those without their own houses.

  54. What is the author’s opinion about price control?

  A. Subjective B. Negative C. Objective D. Supportive

  55. The purpose of this passage is to .

  A. argue B. analyze C. persuade D. describe

  参考答案:

  Part I. Grammar and Vocabulary (15 points)

  1. C 2. B 3. A 4. A 5. D

  6. C 7. C 8. D 9. A 10. B

  11. D 12. C 13. B 14. D 15. B

  评分标准:每小题1分,与答案不符的不给分。

  PartⅡ.Cloze Test (30 point)

  16. A 17. C 18. B 19. D 20. C

  21. A 22. C 23. B 24. D 25. D

  26. A 27. B 28. B 29. D 30. C

  31. C 32. A 33. B 34. A 35. D

  评分标准:每小题1.5分,与答案不符的不给分。

  Part III. Reading Comprehension (50 points)

  36. A 37. C 38. D 39. D 40. B

  41. D 42. A 43. B 44. C 45. B

  46. B 47. D 48. A 49. C 50. C

  51. D 52. A 53. A 54. C 55. B

  评分标准:每小题2.5分,与答案不符的不给分。

  Part IV.Translation (20 points)

  A possible version

  56. As long as you keep working hard, you are likely to realize your dream.

  57. He finds it more and more difficult to keep pace with the development of computer science.

  58. Enterprises need not only engineers but also a large number of well-trained workers.

  59. The volunteers are motivated by love, and as a result they expect nothing in return.

  60. The public spoke highly of those who worked at the front in the earthquake.

  评分标准:每小题4分。(1)译文正确无误的给满分。(2)未用所给词组的或所给词组使用错误减1分。(3)语法、拼写及词性错误的酌情减分。

  Part V Error Correction (10 points)

  61. In →On 62.√

  63. thousands →thousand 64. holding →held

  65. hope the students →hope^ that the students 66. healthy → health

  67. they →we 68. 去掉but

  69. help→helps 70. efficient→efficiently

  评分标准:每小题1分,与答案不符的不给分。

  Part VI.Writing (25points)

  Possible version:

  At present, I am sympathetic with the college students about job hunting. They stepped into the holy college campus with their fantasy, and work hard day and night to their nice future. What’s more, most of students also got an opportunity to further study as a postgraduate.

  Although the parent has a great ages and have should enjoyed living depending on their children, they had to keep working to provide the expensive tuition for children. The parent hope that the students can get a good job after graduated so as to change the present poor situation. However, to their surprise, there was so grave difficulty in job hunting beyond their dreams.

  The cause of not getting an ideal job mainly stem from the followed factors. Lots of colleges have extended their students limitlessly without referring to the social requirement. More and more students seem to become an irrelated person with society. The company’s director complains that the graduates often have an exorbitant expectation for their job. However, it is understandable very much that they spent more than twenty years on studying on campus, and they think they nearly use their half of living times to exchange a better job, have they some mistake? On the contrary, they also consider the companies were particular to the graduates.

  The depressed students and disappointed units get into a stalemate. The government still has implemented their policy in spit of this situation. For the college students, where they will go?


赞(29 不喜欢(0 收藏
免责声明 : 本站为免费网络服务提供商,为注册用户提供免费信息存储空间服务,网站所有信息均为用户自行发布并由用户承担相应法律责任,本站不对用户发布的信息进行修改及审核,不对发布信息的真实性及合法性负责,如涉及侵权或者信息违法的请你及时与本站联系进行删除以保障你的合法权益。详情可阅读本站免责声明

相关推荐:

发表评论 用户评价仅供其表达个人意见,与本站无关

还可以输入235个字

最热评论

new 最新评论

大家都在看
>
  • 2019年长沙理工大学成考招生简章

    03-18 去看看
  • 成人高考招生有哪几种层次?

    03-02 去看看
  • 2019成考高起点史地综合考试历史简答题...

    02-25 去看看
  • 2019年成人高考时政辅导资料:2018...

    03-08 去看看
  • 2019年阳江高考加分资格拟45人

    03-05 去看看
  • 2019年成考教育理论基础试题及答案(六...

    03-01 去看看
  • 2019年成人高考专升本语文预习试题及解...

    03-02 去看看
  • 2019年成考教育理论基础试题及答案(七...

    03-01 去看看
  • 2019年成考专升本大学语文考试现代文阅...

    03-04 去看看
  • 2019年北京成人高考网上报名填报志愿时...

    03-11 去看看
  • 2019年成人高考专升本语文综合练习及答...

    03-15 去看看
  • 2019年南中医药大学成考招生简章

    03-11 去看看
  • 2019年成人高考专升本医学综合预习试题...

    03-18 去看看
  • 2019年成考教育理论基础试题及答案(八...

    03-01 去看看
  • 2019年成考专升本生态学基础精选练习及...

    03-02 去看看

建议反馈表

非常感谢您给我们提出的问题或建议,我们会尽快处理! ×

反馈类型:

问题描述:

您的联系方式:

客服电话:020-2986-0669

×
投诉举报
选择举报类型
×
投诉举报
填写并确认举报信息
为了确保问题能及时得到处理,请务必保证您提交的信息真实有效、清晰完整

*举报理由:

*举报描述:

截图证明:

×
投诉举报
填写并确认举报信息
为了确保问题能及时得到处理,请务必保证您提交的信息真实有效、清晰完整

*举报描述:

*原文链接:

联系方式:

截图证明:

×
投诉举报

当您发现本站有涉及个人的侵权内容时,建议您先尝试与当事人沟通解决问题。 如果您无法联系到当事人,您可通过此渠道提交举报诉求。

根据求学快递网侵权举报规范,您需要向我们提交您的个人信息,其中包括身份证明。如您确认已准备齐全,可点击下方按钮进入诉求提交页。

如果您举报的仅仅是辱骂等不友善内容,无需提交证明资料,可返回上一步点击【包含有害内容>辱骂、歧视、挑衅和诽谤等不友善信息】直接举报。
×
投诉举报

当您发现本站有涉及企业的侵权内容时,建议您先尝试与当事人沟通解决问题。 如果您无法联系到当事人,您可通过此渠道提交举报诉求。

根据求学快递网侵权举报规范,您需要向我们提交您企业和个人的证明材料。如您确认已准备齐全,可点击下方按钮进入诉求提交页。

如果您举报的仅仅是辱骂等不友善内容,无需提交证明资料,可返回上一步点击【包含有害内容>辱骂、歧视、挑衅和诽谤等不友善信息】直接举报。
×
投诉举报
填写并确认举报信息
为了确保问题能及时得到处理,请务必保证您提交的信息真实有效、清晰完整

*举报理由:

举报描述:

截图证明: